Tüm Ürün Kategoriler
Menü

Sepetim

Alışveriş sepetiniz boş!

Ara Toplam: 0,00₺
Toplam: 0,00₺

300 TL ve Üzeri Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz

Jinsei Kolye Ne İşe Yarar?

Jinsei Kolye Ne İşe Yarar?

Jinsei Kolye Nedir ?

Jinsei kişiye özeldir ve kullanan kişinin devamlı takması gerekmektedir. Jinsei Kolye vücudumuza denge, güç, esneklik ve zindelik kazandırdığı için birçok farklı spor alanında ve sanatçılar tarafından da kullanılmaya başlanmıştır. Gün içerisinde harcadığınız enerjinizi, dengenizi veya vücut esnekliğinizi yorulmadan maksimum seviyede kullanmanıza yardımcı olacaktır. Artan hava kirliliği ve elektromanyetik cihazların yaydığı zararlı ışın ve zararlı iyonlar büyük şehirlerde insan sağlığını tehdit etmektedir. Jinsei ise bu tür zararlı iyonları ve ışınları minimalize etmenize yardımcı olarak, hücrelerinizin daha da kapsamlı çalışmasını sağlayacaktır. Bu nedenle de uzmanlar Jinsei kolyeyi artık herkesin kullanmasını tavsiye etmişlerdir.( Jinsei kolye belirtildiği gibi sadece şahısa özeldir. Bir başkası tarafından kullanılması asla tavsiye edilmez. )

Jinsei Kolye Kullanımı

Jinsei boynunuza takmanız şart değildir, teninize temas etmesi yeterlidir. Jinsei’nin etkilerini tam olarak anlayabilmeniz için düzenli bir şekilde kullanmanız gereklidir. Jinsei artık sizin parçanızdır ve ondan tam verim alabilmeniz için sürekli takmanız gerekmektedir. Ayrıca gece uyurken teninizde temas etmesine de özen göstermelisiniz. Jinsei’nin 5 saniye içerisindeki güç, denge ve esneklik testlerini tanıdığınız kişiler üzerinde de deneyebilirsiniz.

Jinsei Kolye Faydaları

İnsan vücudundaki manyetik etkileşim, hücre zarlarındaki besin alışverişinin daha da kolay yapılabilmesini de mümkün kılmaktadır. Böylece hücrede meydana gelen atık maddeler ile toksinler hücre bünyesinden çok kolay bir şekilde uzaklaştırılabilmektedir. Bundan dolayı hücre için gerekli olan besin maddeleri alınarak, vücut daha sağlıklı ve canlı bir yapıya sahip olmaktadır.

Bu sebeple insanlar zamanla bozulmuş manyetik alanlarını dünyanın manyetik alanı ile uyumlu hale getirebilmek için birçok çalışma yapmıştır. Bunlardan bir tanesi de mıknatıs kolyeler ve bileziklerdir. Fakat bu mıknatıslardan elde edilen manyetik alanlar tam anlamıyla dünyanın manyetik alanı ile uyumlu çalışmamaktadır.

Jinsei’de ise mıknatıstan yapılan bilezik ve kolyeler yerine Nano Teknoloji kullanılmakta ve dışarıdan gelen manyetik sinyallerin bir kısmının kesilmesine yardımcı olmaktadır. Böylece vücut direncinin artması da sağlamaktadır.

– Kalbinize yakın temas edecek şekilde olması beyin ve kalbinizin daha düzgün çalışmasına da yardımcı olur.
– Bel ve Karın bölgenizde durduğunda ise sindirim ve sinir sisteminin daha etkin çalışmasına yardımcı olur.
– El ve kollara yakın bir şekilde durduğunda kaslarınızın güçlenmesinde etkili olur.

Hepsi Pozitif (8)

Son Eklenen Yazılar